PERSONLIG TRÆNING

Forløbet som er skræddersyet til dig og dit behov for et intenst,
alsidigt og optimalt træningsforløb.

forløb

Forløbet er bygget op så det tilgodeser de flestes behov for en god og alsidig træning.
Vælg det forløb der passer bedst til dig.

Holdtræning / Bootcamps

Holdtræning foregår sammen med andre i en gruppe på op til 20 piger.
Oftest vil der gennem en træningssession være skiftende makker.

klienter udtaler sig

Forløbet hos GFB har virkelig lært mig noget om mig selv og mine grænser. Jeg har lært at sige fra, sige nej. Jeg er blevet fysisk meget stærkere og tror på, at skulle jeg komme i en faretruende situation, så vil jeg kunne klare mig rigtig fint ud af den.

Birgitte, sygeplejerskestuderende

Jeg har aldrig dyrket sport og var lidt usikker på om jeg kunne lære noget. GFB har virkelig været en øjenåbner og jeg er faktisk god til sport 🙂 Tak GFB for at have givet mig en super og effektiv træning jeg kan bruge til noget, hvis det skulle blive nødvendigt.

Joan, gymnasieelev

Jeg har altid dyrket meget sport men aldrig selvforsvar. Forløbet hos GFB har virkelig bidraget til at jeg trygt kan færdes i byen og føler at jeg kan forsvare mig selv og andre i en farlig situation.

Tilde, skolelærer

Forløbet hos GFB har givet mig mit selvværd tilbage og styrket min selvtillid. Jeg tror på mig selv igen og det har været et godt forløb både fysisk og mentalt. Jeg har tilmeldt mig et forløb mere for at blive endnu bedre.

Line, selvstændig

5 gode veninder som har været igennem det samme forløb. Vi er blevet udfordret på stort set alt og er kommet endnu stærkere ud på den anden side. Selvforsvarsdelen har virkelig lært os nogle gode værktøjer til at håndtere farlige situationer. Og så har det bare været skidesjovt. Dygtig instruktør og bedste anbefalinger.

Birte, Anne, Lise, Julie og Clara, veninder

Interesseret i at høre mere om
effektiv selvforsvar for piger?

12 + 9 =