Vil du have en pæn krop? Fight for it! Du får en stærkere psyke oven i købet.

Kampmotion, kampsportsmotion eller slet og ret motionsboksning og motionskarate. Kært barn har mange navne. Lad os bare kalde det Fitness kampsport.

Er du til hårdtslående boksetræning, smidig og hurtig karate med helkropsøvelser eller bare til en omgang god fitness? Mulighederne er mange, når du skal vælge den fitnessform som kan give dig en hård, alsidig allround træning med den bedste forbrænding.

Populær motionsform

Kampsport er en populær motionsform, som indeholder alsidig fysisk træning og er mere på mode end nogensinde, og er gået fra at være underground til noget som den brede befolkning har fået øjnene op for, uanset om man er ung, gammel, stærk eller svag.

Body Combat

Vi kalder vores hold Body Combat som reelt er fitness-kampsport og navnet dækker over den fitnessbaserede kampsports-træning, hvor du i den grad vil få styrket din kondition, motorik, hurtighed og muskelkoordination. Du kommer bedst og hurtigst i super form af fitness kampsport, fordi det kun er rettet mod den fysiske del og ikke ret meget på selve teknikken bag kampsporten.

Den hårde træning er meget varierende, og du får lov til at slå løs på puder, sandsække, plethandsker, men du får også masser af frie bevægelser, som er godt for kredsløbet. Den meget alsidige træning gør, at du får brugt alle dine muskler, både de små og de store. Det er med til at sætte din forbrænding i vejret, tone din krop og trimme din vægt.

Det er helt ufarligt at gå til fitness kampsport, da du ikke får kampsportselementet med, og dermed heller ikke har en modstander at kæmpe mod.

Se aktuelle bootcamps eller kontakt Girls Fight Back for et personligt og skræddersyet forløb.

Forhåndstilmeld dig her så vi kan se hvad interessen er.